e- Bazar
Berminat sertai kami? Sila daftar di sini

Jerawat dan Parut - Dalam 1 Minggu Bersih

View previous topic View next topic Go down

Jerawat dan Parut - Dalam 1 Minggu Bersih

Post by Admin on Wed May 06, 2009 7:06 pm

+



Carmino
Cream adalah herba semualajadi yang diimport daripada India dan telah
terbukti berkesan menghapuskan jerawat degil seperti jerawat batu dalam
masa 1-2 minggu sahaja.
Selain daripada itu Carmino Cream ini terbukti menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat.

Dalam
masa 2 minggu sahaja semua parut yang disebabkan jerawat dan lain-lain
akan hilang sama sekali. Carmino cream ini dibuat daripada ekstrak
pokok bunga marigold yang sudah terbukti berkesan menghilang jerawat
dan parut jerawat.


Dibawah ini disertakan testimonial daripada pengguna yang menggunakannya.


Arissa Daina- cheras

1.
Memang betul-betul power produk ini.Dah puas guna macam-macam produk
tetapi tidak berkesan.Degan carmino ni bukan sahaja jerawat saya hilang
malah parut luka saya yang dah 12 tahun hilang sama sekali setelah saya
gunakan selama 3 minggu.


Nabihah - Kuala Lumpur

2.
Setelah mengugnakannya produk ini selama 1 minggu jerawat saya terus
susut dan kecut. Minggu kedua semuanya hilang dan minggu ketiga
bekas-bekas jerawat hilang sama sekali.Memang puas hati.Kini saya dah
simpan stok 3 tiub.Nak bawa balik kampung bagi sepupu2 saya cuba.


3. Liz Pasir Gudang

Muka jerawat hilang dalam masa 3-7 hari sahaja.

Sebelum Guna Carmino click sini untuk tgk wajah beliau :

Wajah lis sebelum guna carmino

Selepas 3-7 hari guna carmino. Cun tak! kulitnya




4. Remaja lelaki berumur yang mengalami "rash at puberty" pada usia 14 tahun






Sebelum guna sabun dan cream Carmino

Selepas 1 hari



Kesan yang pantas

5. Aini, Pasir Gudang

Baru seminggu saya menggunakan Carmino cream dan sabun Marigold , muka
saya sudah bersih dan berseri-seri. Tidak nampak berminyak dan jerawat
pun makin berkurangan. Sabun ini amat lembut boleh digunakan kerap.
Saya mengamalkan membasuh muka saya setiap kali sebelum solat dan
hasilnya amat memuaskan hati. Saya telah order lagi!!











Order Now!! email sales@solaris-marketing.com atau
sms 019-257 00 23

Admin
Admin

Number of posts : 82
Age : 47
Location : Malaysia, Bangi
Registration date : 2007-07-28

View user profile http://sitiayu.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum