e- Bazar
Berminat sertai kami? Sila daftar di sini

Assalamulalaikum WBT

View previous topic View next topic Go down

Assalamulalaikum WBT

Post by DrCoOL on Sun Jul 29, 2007 1:26 pm

Salam untuk semua warga FORUM & #klkite

Yeah , akhirnya forum siap. JOIN la sini, kasi meriah geng² semua Very Happy sunny sunny cheers

Nak bisnes ke, nak berkenalan ke, nak apa-apa pun boleh janji jangan illegal sudah lol! ok selamat berforum.

http://www.solaris-marketing.com

DrCoOL

Number of posts : 41
Registration date : 2007-07-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by mawarku_hani on Mon Jul 30, 2007 1:38 pm

[color=violet]Waalaikummusalam...drcool..hihih..berjaya gak hani masuk kat sini....invite la kawan2 kita mai sini..[/color] geek flower lol!

mawarku_hani

Number of posts : 46
Age : 31
Location : Perak -- Selangor -- Pahang
Registration date : 2007-07-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by DrCoOL on Tue Jul 31, 2007 12:08 am

yeah2 berjaya akhirnya cik hani, sama2 la kita invite kawan2 kesini ek hehehe

DrCoOL

Number of posts : 41
Registration date : 2007-07-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by TuanLoyar on Tue Jul 31, 2007 2:30 am

Akhirnya pada pagi yg berbahagia ni tibalah msanya utk tL sampai ke portal yg nampak cool nie dengan doa dan harapan agar semua dapat menerima kehadiran tL dengan seadanya....Smile Selamat Maju Jaya buat semua admind dan mod e-bazar...

Komen tL yg number wahid....ada baiknya nama portal ni dipendekkan...pjg sangatlah bang...namanya pun dah nak nak sama pjg dgn surah al-ikhlas...Very Happy

cadangan: e-bazar KLkite.....yg mana KL bukan hanya bererti KUALA LUMPUR..tetapi juga KENALAN LAMA @ KENALAN LUAR. Sebagaimana lumrahnya perhubungan kenalan...maka akan terlahirlah pelbagai aktiviti di kalangan mereka...baik yg berbentuk batin mahupun zahir.... Basketball

TuanLoyar

Number of posts : 25
Age : 48
Location : JB
Registration date : 2007-07-31

View user profile http://tuanloyar.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by Admin on Tue Jul 31, 2007 12:10 pm

Waalaikumsalam wbt,

Ribuan terima kasih kerana TL sudi sertai forum e-bazar, lagi sekali ribuan terima kasih kerana komen TL yang amat membina lagi padat. Saya merasakan idea TL mmg boleh di praktikkan kerana amat bernas sekali dan menepati keadaan di internet yang gemar akan ringkas2.

Oleh itu nanti saya "ekjas" nama forum ni sependek "inna aqtoina" je hehehee TQ ....TL

Admin
Admin

Number of posts : 82
Age : 47
Location : Malaysia, Bangi
Registration date : 2007-07-28

View user profile http://sitiayu.com/

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by PaPaJaHaT on Wed Aug 01, 2007 5:15 pm

waalaikumsalam, saje nk nyampuk huhuhuhuhuhu...... peace

PaPaJaHaT

Number of posts : 23
Age : 49
Registration date : 2007-07-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by wannie on Thu Aug 09, 2007 1:21 pm

waksalm.....hikhik..drcool....

wannie

Number of posts : 2
Location : JAY BEE
Registration date : 2007-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by kepslok on Fri Aug 10, 2007 3:16 pm

wannie..intro ur self dl ma....

kepslok

Number of posts : 51
Age : 32
Location : pahang---->n9----->pahang------>sabah--->n9
Registration date : 2007-08-01

View user profile http://www.kenariclub.net

Back to top Go down

Re: Assalamulalaikum WBT

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum